Ansök om passerkort till återvinningscentralen i Kungälvs kommun

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Om du har ett svenskt körkort och antingen är skriven i kommunen (folkbokförd) eller äger en fastighet i kommunen så ska du använda ditt körkort som passerkort.

Om passersystemet

Vid infarten till våra återvinningscentraler (ÅVC) sitter en bom som du öppnar med antingen ditt körkort eller ett passerkort. Med hjälp av det här systemet kan vi styra antalet bilar inne på området och minska risken för trängsel och köer. Vi ser också till att bara du som har rätt att använda våra ÅVC:er kommer in. Vi får också en bild av hur våra ÅVC:er används. Då kan vi bättre planera för öppettider och bemanning. Det finns inga planer på att begränsa antalet besök.

Öppettider med mera

På vår hemsida finns all information om våra Återvinningscentraler.

När din ansökan godkänns

Då skickar vi passerkortet till adressen du lämnat när du ansökte. Detta gäller alltså företagare och privatpersoner utan körkort. Uppgifterna kommer att behandlas i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen (EU 2016/679).

Kungälvs kommun behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, GDPR. Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i avsnittet nedan.

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID eller Mobilt bankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa