Studie- och yrkesvägledning - boka tid

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du boka tid, ändra och avboka möte för vägledningssamtal med studie- och yrkesvägledare på Vuxenutbildningen i Kungälv. När du gjort din bokning kommer den vara synlig på självservice Mina sidor. Observera att du behöver vara folkbokförd i Kungälvs kommun för att kunna boka tid hos Studie- och yrkesvägledning i Kungälvs kommun. 

Så här gör du: 

  • Starta e-tjänsten, fyll i dina uppgifter och boka en ledig tid som passar dig  

  • Beroende på vilken typ av möte du bokat behöver du tänka på följande
    Möte på platsDu är välkommen till Vuxenutbildningen i Kungälv, Borgarparken 28. Studie- och yrkesvägledarna finns en trappa upp. Du är välkommen att vänta vid receptionen, studie- och yrkesvägledaren möter dig där vid bokad tid.
    Digitalt möte (Microsoft teams) - Du får ett mejl till den mejladress du angivit i bokningen. Klicka på länken för att deltaga i mötet. Tänk på att du bör befinna dig på en tyst och lugn plats.
    Telefonsamtal - Du blir uppringd av studie- och yrkesvägledaren vid bokad tid på det nummer du angivit i bokningen. Tänk på att du bör befinna dig på en tyst och lugn plats.

Kan jag själv boka av eller boka om min tid? 
Ja, du kan själv boka av och boka om din tid. Följ länken i det mejl du fick när du bokade. Logga in med mobilt Bank ID och välj sedan den aktuella bokningen. Där ser du en knapp där du kan boka av/om samtalet. Du kan behöva scrolla ner för att se knappen. 

Mina sidor och bokningar 
Du kan se dina bokningar, kommunicera med studie- och yrkesvägledaren samt av- och omboka tider genom att välja Mina Sidor och sedan Mina bokningar.  

 

 

Kungälvs kommun behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, GDPR. Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i avsnittet nedan.

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa