Anmäl förlorat, trasigt eller defekt busskort

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Förlorat eller trasigt skolkort

Om eleven har förlorat sitt skolkort eller råkat förstöra kortet ska nedanstående anmälan fyllas i och skickas in. Vi spärrar kortet efter vi tagit emot anmälan och skickar sedan ut ett tillfälligt skolkort. Det tillfälliga skolkortet gäller under 7 dagar. Det tillfälliga skolkortet skickas ut inom en vecka till den angivna adressen. I väntan på det tillfälliga skolkortet ansvarar du själv/vårdnadshavare för att du/eleven kommer till och från skolan. Kostnaden för förlorat eller trasigt skolkort är 100 kronor.

När det nya ordinarie skolkortet finns att hämta i stadshuset kontaktar vi er på den e-postadress ni angett i formuläret. Tänk på att även kolla i skräpposten då e-post också kan hamna där.

Defekt skolkort

Det är väldigt sällan som ett skolkort slutar att fungera. Oftast beror det på att skolkortet inte hålls tillräckligt länge framför kortläsaren. Innan du anmäler ditt kort som defekt bör du därför testa igen att hålla kortet mot kortläsaren för att dubbelkolla om det verkligen har slutat att fungera. Om kortet är defekt ska du fylla i och skicka in nedanstående anmälan. Vi spärrar kortet efter vi tagit emot anmälan och skickar sedan ut ett tillfälligt skolkort. Det tillfälliga skolkortet gäller under 7 dagar. I väntan på det tillfälliga skolkortet ansvarar vårdnadshavare att eleven kommer till och från skolan.

Vi kontaktar dig via e-post när det nya skolkortet finns att hämta i Stadshuset, Ytterbyvägen 2, Kungälv.
OBS! För att få ut ditt nya kort måste du ta med ditt defekta skolkort (eller eventuellt kvitto som du fått av busschauffören)

Ingen avgift tas ut.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa